Voorjaarsactie

04 april 2019,

Voorjaarsactie bij ondernemers in Oldebroek

De voorjaarsactie die de ondernemersvereniging gaat houden start op donderdag 3 april. Vanaf die dag krijgt men bij de winkels in Oldebroek bij aankoop van € 10, = een zegel. Er moeten 20 zegels worden gespaard om een kaart vol te krijgen. Volle kaarten kunnen t/m vrijdag 19 april worden ingeleverd bij de Coop en Boni supermarkten. De prijzen die er te winnen zijn geweldig aldus Gerard van de Weg en Henriëtta van Heerde-Vaessen die de actie organiseren. 1 minuut winkelen bij Coop, Kinderfeest voor 10 personen bij “Het buiten centrum”, Boodschappenpakket t.w.v. €  50,= van Boni, Kappersbon van Marjanne’s kapsalon t.w.v. € 50,=, Verassingspakket van € 50,= van Voor jou, bloemen/cadeaubon van Bon Ami t.wv. € 40,=, en een Wijnpakket t.wv. € 20,= van Herkert topslijter. Reden genoeg om fanatiek te gaan sparen bij de winkels in Oldebroek.

Op zaterdag 13 april wordt de voorjaarsactie extra feestelijk. Deze dag wordt een speciale klanten dag. Er is voor het winkelend publiek bij een aankoop vanaf 15 euro een leuke verrassing. (Zolang de voorraad strekt).

Het hart van Oldebroek met een diversiteit aan producten en diensten verwelkomt alle klanten om gezellig te komen winkelen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid veelal voor de winkels. Persoonlijke aandacht en service staat al jaren hoog in het vaandel, aldus Henriëtta van Heerde-Vaessen. Zij is als bestuurslid actief betrokken bij het reilen en zeilen van de ondernemersvereniging van Oldebroek. Ze hoopt op een geslaagde actie met een groot prijzenpakket t.w.v. € 500,=.