De Orchidee bloemenhandel

Trots zijn wij op onze inmiddels 4 vestigingen, Oldebroek, Dronten, Nunspeet en Putten, die wij samen met ons team draaien met veel passie en plezier.

De winkel in Oldebroek bestaat inmiddels al ruim 42 jaar, en sinds juli 2002 hebben wij (Serkan en Diana Destanli) de winkel zelf overgenomen.

Sinds circa 2004 leveren wij ook diverse supermarkten met veel plezier. Inmiddels bestaat het grootste deel van onze werkzaamheden uit het bevoorraden en klaar maken van bloemen voor de supermarkten. We doen dit op relatief kleine schaal waardoor het mogelijk om veel aandacht per supermarkt te geven. Het prijzen, verzorgen, presenteren en netjes houden van de afdeling doen we allemaal zelf. We geven nette kortingen en volledig retourrecht inclusief 7 dagen vaasgarantie.

Dagelijks proberen wij samen met het hele team, om onze winkels en de supermarkten die wij bevoorraden zo goed mogelijk te voorzien van bloemen planten plantschalen snijstukjes decoratie en nog heel veel meer.

Al onze bloemen halen we zelf van de veiling voor de klok zodat ze zo vers mogelijk zijn.

Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding enorm belangrijk en proberen een zo goed mogelijk concurrerende prijs te kunnen bieden voor het beste en verste product. Hier staan wij en al onze medewerkers voor.

Oldebroek; Zuiderzeestraatweg 155 8096BG Oldebroek 0525-631888