Kantoorboekhandel K. Pool

Boeken-kantoorartikelen-cadeautjes-speelgoed

De roots van Kantoorboekhandel K. Pool gaan terug tot de jaren ’30. Het assortiment is zeer gevarieerd en bestaat uit boeken (ook christelijke literatuur), tijdschriften, kantoorartikelen, kaarten en speelgoed. ,,Van het boekenassortiment is de top 20 altijd voorradig”, vertelt eigenares Jannie Pool. ,,Ons speelgoed kopen we zelf in, waardoor wij altijd in kunnen spelen op trends.

Ook hebben we volop keus in leuke cadeauartikelen voor alle leeftijden en zijn er lieve kraamcadeautjes te vinden van het merk Little Dutch.” Kantoorboekhandel K. Pool heeft ook een webshop met een breed assortiment aan kantoorartikelen. Voor al deze artikelen geldt een 24-uurs levering. Via Pool Facility Support kan een totaalconcept aan kantoormeubelen geleverd worden. Te denken valt aan zitmeubilair, maar ook aan kastsystemen en flexibele werkplekken.

Kantoorboekhandel K. Pool heeft geregeld scherpe aanbiedingen en leuke acties. Bij besteding vanaf tien euro maken klanten bijvoorbeeld kans op een fijne diner bon. ,,Ook hebben wij een spaarsysteem waarbij wij bij elke bestede vijf euro, met uitzondering van boeken, spaarpunten geven.”

Zuiderzeestraatweg 157
8096 BG  Oldebroek
T: 0525 – 63 3560

www.boekhandelpool.nl