Apotheek Oldebroek

Deskundig en betrokken

In een prachtig monumentaal pand met opvallende zuilen dat rond 1900 werd gebouwd als gemeentehuis, is sinds 2011 de apotheek van Oldebroek gevestigd. ,,Als Service Apotheek werken wij voortdurend aan een hoog kwaliteitsniveau”, vertelt apotheker Bregman. ,,Wij kunnen bijvoorbeeld onze patiënten extra zorg en service bieden door het bijhouden van nierfuncties en een sms sturen als de medicijnen klaar staan.”

Het team van Service Apotheek Oldebroek biedt deskundig en persoonlijk advies omtrent medicijnen op recept en zelfzorgmiddelen. ,,Wij zorgen voor medicijnbewaking, zodat er geen wisselwerking tussen verschillende medicijnen optreedt. Voor persoonlijke vragen en medicatiegesprekken beschikken wij over een aparte spreekkamer. Bij chronisch gebruik van medicijnen bieden wij een herhaalservice, waarbij de medicijnen automatisch iedere drie maanden voor u klaar staan. Ook werken wij samen met de huisartsen.” Naast zelfzorgmiddelen als paracetamol, diarreeremmers en neusspray, verkoopt Service Apotheek Oldebroek diverse verzorgingsproducten en anti-zonnebrandmiddelen. ,,

Ook als wij niet uw eigen apotheek zijn, kunt u bij ons terecht voor vragen, advies en afhankelijk van het recept ook voor medicijnen.”

Zuiderzeestraatweg 139
8096 BE Oldebroek
T: 0525 – 63 2627

www.apotheekoldebroek.nl