Uitgeverij B.D.U.

BDUmedia: uw lokale mediapartner

BDUmedia is al sinds 1871 dé specialist op het gebied van lokale media. Waar vroeger vooral de nadruk lag op lokaal bereik creëren door middel van onze huis-aan-huis bladen en vakmedia, richten wij ons tegenwoordig ook op lokale online marketing.

Met onze kranten bereiken wij wekelijks ruim 1,5 miljoen huishoudens en zo’n 3,75 miljoen mensen in Nederland en onze nieuwswebsites bereiken 750.000 mensen per maand.

Naast bereik genereren door middel van onze print media en nieuwswebsites, biedt BDUmedia u ook de mogelijkheid om op andere manieren lokaal te adverteren. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van Facebook advertising, het optimaliseren van jouw website en lokale banner campagnes op grote landelijke websites.

Kortom, wil je effectief jouw lokale marketing inzetten? Dan is BDUmedia jouw ideale allround media partner!

Onze nieuwsmerken

Al sinds de oprichting is BDUmedia dé partij die het lokale nieuws brengt in onze regio. Met onze kranten bereiken wij wekelijks ruim 1,5 miljoen huishoudens en zo’n 3,75 miljoen mensen in Nederland en onze nieuwswebsites bereiken ruim 800.000 mensen per maand.

Het bereik van onze nieuwsmerken is voor u dé mogelijkheid om lokaal bereik te creëren door middel van een advertentie in de krant of online op onze nieuwswebsites.

Marconistraat 33, 3771 AM Barneveld

Website: bdumedia.nl