Visscher Autotechniek

Allround autobedrijf

Visscher Autotechniek is een allround autobedrijf dat alle automerken onderhoudt, repareert en keurt. De moderne werkplaats is uitgerust met gespecialiseerde apparatuur voor het opsporen en analyseren van elektrische storingen en het uitlezen van ieder automerk. ,,U kunt bij ons onder meer terecht voor de APK, de meest uiteenlopende onderhoud- en reparatiebeurten, (de-)montage van banden, uitlaten en schokdempers.

U krijgt altijd een vrijblijvend advies inzake noodzakelijke reparaties waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van OEM gecertificeerde onderdelen; wij repareren nooit zonder uw toestemming. Ook voor complexe storingen aan de auto elektronica hebben wij alle deskundigheid en apparatuur in huis.

Tevens hebben we een banden/wielen afdeling, waar uw banden tegen scherpe prijzen geleverd en gemonteerd kunnen worden.” Dankzij de samenwerking met diverse inkoop kanalen zoals ReQual zijn de prijzen bij Visscher Autotechniek concurrerend. Het bedrijf is zeer toegankelijk en iedereen kan de werkplaats binnenlopen voor advies omtrent autozaken of om te kijken hoe het werk wordt uitgevoerd. ,,Ook voor occasions kunt u bij ons terecht. U kunt uw auto bij ons inruilen en/of een andere auto uitzoeken. Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie.”

Zuiderzeestraatweg 164
8096 CE  Oldebroek
T: 0525 – 65 5381

www.visscherautotechniek.nl