Bonergie

Energiewinkel

De doelstelling van Bonergie is het verlagen van de energierekening van particulieren en bedrijven door middel van het aanbieden van contracten op maat. Adviseur Willem Bonestroo licht zijn bedrijf en werkwijze toe: ,,De drie pijlers van mijn bedrijf zijn energiecontracten, verlagen energieverbruik en opwekken duurzame energie.

Als eerste maak ik een gratis en vrijblijvende analyse van uw energiejaarrekening(en). Hierbij kijk ik naar de tarieven, maar ook naar overige kosten. Hier kan ik regelmatig nog een extra besparing uithalen. Vervolgens ontvangt u een advies op maat. Bij hoog verbruik krijgt u ook een advies omtrent het verlagen van dit energieverbruik. Dit kan bijvoorbeeld met ledverlichting, isoleren en een warmtepomp. Tot slot adviseer ik u omtrent het gebruik van duurzame energie waarbij de focus ligt op het hoogste rendement van uw geïnvesteerd vermogen.”

Bonergie levert hiervoor zonnepanelen met parallelschakeling, hetgeen minimaal 10% meer stroom oplevert dan serieel geschakelde zonnepanelen. Bonergie werkt samen met een collectief, waardoor het mogelijk is om goede contracten af te sluiten bij vele energiebedrijven.  Als gecertificeerd EPA-W adviseur worden ook EPA-energiemaatwerkadviezen voor duurzaamheidsleningen opgesteld. 

Groote Woldweg 21
8097 RN Oosterwolde GLD
M: 06 – 53 58 74 23

www.facebook.com