Van der Laan notariaat

Met gratis inloopspreekuur

In de voormalige pastorie is Van der Laan notariaat gevestigd. Het statige uiterlijk van het pand is geen afspiegeling van de sfeer binnen. ,,Integendeel zelfs,” benadrukt notaris mr. Carola van der Laan. ,,Wij zijn een laagdrempelig kantoor, dat wars is van het nogal ‘afstandelijke’ imago dat de notaris doorgaans heeft. Wij zoeken de mensen op, hebben aandacht en tijd voor onze klanten. Juist die betrokkenheid maakt dit vak zo mooi.” Met haar team verleent Carola van der Laan alle voorkomende notariële diensten aan ondernemers, particulieren en overheid.

Wat doet de notaris zoal? Veel mensen denken aan de overdracht van een huis of het opstellen van een testament. Het beroep van notaris is echter veel breder. De notaris legt bijvoorbeeld ook afspraken vast tussen ondernemers die gaan samenwerken of voor families die een nalatenschap verdelen. ,,Het voordeel van een notariële akte is dat deze dwingende bewijskracht heeft tussen partijen. Dit betekent dat er bij de uitvoering van de akte geen rechter meer aan te pas hoeft te komen.”

Om het open en toegankelijke karakter van het kantoor te benadrukken, is er elke donderdag een gratis en geheel vrijblijvend inloopspreekuur. ,,Iedereen is welkom met alle mogelijke korte vragen of om gewoon te komen kennismaken.”

Zuiderzeestraatweg 117
8096 BE Oldebroek
T: 0525 – 63 3818

www.vanderlaannotariaat.nl