Human Healthcare

Human HealthCare is een breed opgezette praktijk waarbij uiteenlopende problemen behandeld worden zoals oedeem, trombose en spataderen.
Vanuit onze locatie helpt de compressietherapeut u graag met het aanmeten van therapeutische, elastische steunkousen of een ander compressie hulpmiddel.
Naast het aanmeten en leveren van therapeutische, elastische steunkousen geven wij u ook graag advies over het zelfstandig aan – en uittrekken van therapeutische steunkousen. Hierbij adviseren wij u graag over de daarvoor beschikbare hulpmiddelen.
Daarnaast geven wij advies over welke producten er zijn die het gebruik van de kousen ondersteunen zoals huidverzorgingsproducten, wasgel en huidlijm.

Ook kunt u bij onze compressietherapeuten terecht voor het aanmeten van klittenbandzwachtels zoals de circAid, FarrowWrap en polster/compressiemateriaal als de Jovipak.
Als u geen therapeutische steunkousen nodig heeft maar bijvoorbeeld wel graag een steunkous zou willen dragen bij het reizen of u heeft een andere vraag mag u altijd contact opnemen met onze praktijkmanager Janique de Vries – ten Hove. U kunt haar mailen via janiquetenhove@human-healthcare.nl

Wilt u voor de locatie Oldebroek een afspraak maken dan wij op werkdagen te bereiken tussen 09.00 – 13.00 uur op  085 – 303 52 35

Zuiderzeestraatweg 104 B
8096 CC Oldebroek
T: 085 – 303 52 35

midden@human-healthcare.nl

www.human-healthcare.nl

www.huidtherapeut.nl