Bij Mir

Handwerkwinkel

Mirjam van ’t Hul is de creatieve eigenares van Bij Mir, een sfeervolle speciaalzaak in breiwol, haakgarens, fournituren en hobbyartikelen. Wie de drempel overstapt, komt terecht in een ware kleurexplosie veroorzaakt door het volledige standaardassortiment van Scheepjeswol aangevuld met diverse garens van Katia en Phildar en een ruim assortiment sokkenwol van Scheepjes en Opal.  ,,We hebben zo’n 1000 kleuren en soorten wol, katoen, acryl en katoen/linnenmixen van het goedkopere tot het duurdere segment,” vertelt Mirjam. ,,Daarnaast hebben wij allerhande fournituren van knopen tot ritsen en van naaigarens tot tassenhengsels. Er is teveel om op te noemen.”

De hobbyafdeling van Bij Mir biedt een klein basisassortiment om kaarten te maken en benodigdheden  voor macramé, houten ringen, kralen en dergelijke. Ook een basisassortiment van diverse borduurpakketten, borduurstoffen en de bekende DMC molen ontbreekt niet.  ,,Iedereen is welkom om vrijblijvend bij ons binnen te lopen!” Bij Mir beschikt tevens over een webshop.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag  van 9.00 uur tot 12.15 uur en van 13.15 uur tot 17.30 uur. Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Zuiderzeestraatweg 127 A
8096 BE  Oldebroek
T: 0525 – 69 2923

www.bij-mir.nl

www.facebook.com