Van Norel Vlees

Over van Norel Vlees

Onze slagerij is op 1 maart 1987 gestart door Gerrit van Norel in een kleine vestiging te Doornspijk. Al snel groeide deze uit zijn jas, daarom zijn we in 1991 verhuisd naar een grotere locatie in Oldebroek. Deze locatie is in 2006 geheel gemoderniseerd en uitgebreid met een overdekte standplaats voor het slachtvee en een overdekte ontsmettingsplaats voor de aanhangers. Tevens werd er een stevig hekwerk met loopgangen en kooi gebouwd zodat het vee veilig naar binnen kan worden geleid.

Wij zijn geen directe winkel, wel kunt u op bestelling vlees bij de slagerij afhalen. Dit kan telefonisch of per email. De producten worden dan, in overleg met u, thuis bezorgd of afgehaald.
Voor de directe verkoop komen we met onze winkelwagen met vers vlees, kant-en-klaar producten, diverse worstsoorten en vleeswaren bij u aan de deur. Wilt u graag weten wanneer deze bij u in de buurt is, neem wederom telefonisch contact met ons op.

Voor een barbecue feest kunt u zeker bij ons terecht! U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verschillende vleessoorten. En om alles compleet te maken bieden wij ook de mogelijkheid om heerlijke salades met stokbrood, kruidenboter en sauzen te leveren.
Vraag naar onze uitgebreide BBQ wagen, ideaal voor grote feesten!
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor koude en warme buffetten voor feesten en partijen. Bij grote buffetten werken wij samen met Pim Kleinrensink, Chefkok en eigenaar van restaurant Amuse in t’Harde. Door de combinatie van ons als ambachtelijke slager, met de kennis van een goed stukje vlees, en de ervaring van het bereiden van de fijnste gerechten door de chefkok, bent u verzekerd van een geslaagd buffet. Ook overheerlijke relatie geschenken, kunnen wij voor u klaarmaken.

Tenslotte bent u bij ons op het juiste adres voor huisslachtingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Het uitsnijden gaat geheel naar uw wens.

Bovenheigraaf 20 A
8096 PK Oldebroek
T: 0525 – 63 2308
M: 06 – 40 86 79 37

www.vannorelvlees.nl