Herkert uw Topslijter

Herkert uw Topslijter

Arie Herkert sr. opende in 1928 zijn Hotel-Café-Restaurant met aanverwante bedrijfsbezigheden als een taxibedrijf, pompstation en agentschap van Van Gend en Loos. In de jaren ’60 nam zoon Henri de zaak over en breidde verder uit met een slijterij/wijnhandel. ,,In 1995 begon ik als bottelier bij mijn vader”, vertelt Arie Herkert jr. ,,waarna ik na verloop van tijd verder ben gegaan als Topslijter Herkert.” Inmiddels is de naam Herkert een begrip in Oldebroek geworden.

Topslijter Herkert heeft een groot assortiment wijnen uit verschillende continenten, diverse whisky- en cognacsoorten, likeuren, buitenlandse bieren en specialiteiten afkomstig van de Waddeneilanden. Maar ook van eigen ‘bodem’ is er veel keus zoals de ‘Oprechte Oldebroeker Kruidenbitter ‘de Opgaande Zon’, Anarka, Oldebroeker Beerenburg en Advocaat Boerenjongens.

De passie voor het vak toont zich niet alleen in het brede assortiment, maar ook in een passend advies. Wie op zoek is naar een zomers wijntje, een lekker aperitief, een bijzonder biertje of een origineel cadeau vindt het zeker bij deze slijter. Voor feestjes zijn er ook veel mogelijkheden zoals een biertap, statafels en glaswerk. ,,Ook verkopen wij eigen cadeaubonnen en zijn verkooppunt van de VVV-cadeaukaart.”

Zuiderzeestraatweg 134
8096 CD Oldebroek
T: 0525 – 63 1234

www.slijterijherkertoldebroek.nl