Schootbrugge Mannenmode

Van trendy tot stijlvol

Schootbrugge Mannenmode biedt een breed assortiment herenmode variërend van casual tot trendy en van zakelijk tot stijlvol. De maatvoering is breed en gaat tot maat 4XL. Ook zijn er diverse pasvormen als slim fit, modern fit en casual fit. De collectie wordt gevormd door de merken Twinlife, No Excess, State of Art, Tom Tailor, Olymp, Falabella, Profuomo, Born with Appetite, Ledub, Wilvorst en Cossmo.

De handgemaakte schoenen van Melik of de sportievere schoen van W&G maken elke outfit compleet. ,,Wij hebben een grote collectie colberts, pantalons, trouwkostuums en businesskostuums. Kostuums kunnen geheel op maat gemaakt worden met keus uit een brede selectie stoffen, waarbij voering, kleur, stiksel en model variabel zijn.”

Een professioneel en eerlijk advies onder het genot van een vers kopje koffie of thee, een persoonlijke benadering en een gemoedelijke sfeer kenmerken Schootbrugge Mannenmode. ,,Als onze klant tevreden is, zijn wij het ook!” Het team van Schootbrugge Mannenmode volgt de trends in de modewereld op de voet, hetgeen resulteert in een frequent wisselende collectie. Wie graag op de hoogte wil blijven van nieuwe items, acties en aanbiedingen kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Zuiderzeestraatweg 162
8096 CE Oldebroek
T: 0525 – 63 3393

www.vandeschootbrugge.nl