Bon Ami

Bloemen en woondecoraties

Ieder hoekje is benut van de sfeervolle bloemen- annex cadeauwinkel Bon Ami.  ,,Wij verkopen mooie woonaccessoires als stijlvolle kussens en lampenkapjes, decoratie artikelen, geurzakjes,  kaarten, interieurparfums, servetten, kaarsen, manden, potten en vazen en hebben een kleine collectie meubelen”, somt eigenares Anja van Norel op. ,,Loop gerust vrijblijvend binnen om even lekker rond te snuffelen.”

Naast het veelzijdige aanbod aan verse bloemen en bloemstukjes, is er ook volop keus in bloemen van zijde. Wie zelf een mooie pot of vaas heeft, kan deze gerust meenemen naar de winkel; het team van Bon Ami maakt pot of vaas geheel naar wens op. Dat kan met verse bloemen, maar ook met zijde bloemen. Het assortiment  van Bon Ami wisselt zeer regelmatig en is doorgaans gerelateerd aan de seizoenen en/of de feestdagen.

Bon Ami heeft ook een eigen cadeaubon, die verkrijgbaar is vanaf vijf euro. De cadeaubonnen zien er, net als de winkel, heel decoratief uit en geven de sfeer van de winkel goed weer. Op de Facebookpagina worden volgers op de hoogte gehouden van leuke aanbiedingen en acties. Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 17.30 uur (tussen de middag gesloten van 12.00 tot 13.30 uur), vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00.

Zuiderzeestraatweg 94 A
8096 CD Oldebroek
T: 0525 – 63 1653

www.facebook.com