Vaessen Mode & Trends

Voor een passende outfit

Vaessen mode & trends is gevestigd in een modern pand met twee verdiepingen en biedt een ruime collectie dames- en herenmode. Het familiebedrijf geniet al sinds 1898 goede bekendheid in Oldebroek en omgeving en plezierig winkelen staat er centraal. Er is grote keus in gerenommeerde merken voor elk seizoen en voor ieder kleedmoment. Eigenaars zijn Dick en Henriëtta van Heerde – Vaessen, die samen met een ervaren verkoopteam de klant van deskundig advies voorzien.

Mode is onze passie”,  lacht Henriëtta. ,,Onze collectie vertegenwoordigt verschillende stijlen als sportief, trendy en stijlvol. De collecties kunnen onderling uitstekend met elkaar gecombineerd worden en zijn overzichtelijk gepresenteerd in onze winkel.

Voor dames bieden wij onder meer merken als; Geisha, Poools, Mart Visser, Sandwich, Monari, Myrna, Mac, Taifun, Gerry Weber, Sarto Fashion, Lebek, Frank Walder en Zerres. Voor heren;  Garage, Giordano, Baileys, Mac, Meyer, Ledub, DNR, S4, Fellows en Roy Robson.”

Door het jaar heen organiseert Vaessen mode & trends geregeld diverse activiteiten, sprankelende modeflitsen, inspirerende thema weken en speciale weekend deals. Iedereen is van harte welkom, en koffie en thee staan altijd klaar.

Zuiderzeestraatweg 140
8096 CD Oldebroek
T: 0525 – 63 1263
M: 06 – 109 333 76

www.vaessenmode.nl

www.facebook.com