Slagerij van de Weg

Ambachtelijke producten

Slagerij van de Weg is een ambachtelijke slagerij met vijf vestigingen in Oosterwolde, Doornspijk, Elburg, Oldebroek en ’t Harde. De slagerij is een echt familiebedrijf dat bekend staat om de uitstekende huisgemaakte producten, de worstmakerij, de rokerij en de moderne eigen slachterij in Oosterwolde. ,,Al onze producten worden van oudsher op ambachtelijke wijze en naar traditioneel recept gemaakt. Voorbeelden van onze specialiteiten zijn gourmetvlees en eigen handgeknoopte rollades”, aldus Gerard van de Weg.

We hebben ook een uitgebreid assortiment barbecue producten als shaslick, shoarma, karbonade, saté, kidsspies en nog veel meer. Maak de barbecue af met onze sauzen, salades en stokbrood met kruidenboter.” Er is ook keus uit kant en klare barbecue pakketten variërend van een kinderpakket tot traditionele en luxe pakketten voor volwassenen. Daarbij is het gebruik van een reuzenpan, grote pan en/of barbecue mogelijk. Iedereen is welkom om te kijken, ruiken en proeven in de moderne, maar tegelijkertijd ambachtelijke winkel in het hart van Oldebroek. Slagerij van de Weg heeft maar liefst zeven maal goud gewonnen in verschillende categorieën en mag zich tevens de op één na beste worstmakerij van Noord-Nederland mag noemen.

Hapjes

Naast een uitgebreid vlees- en vleeswarenassortiment biedt Slagerij van de Weg ook ruim keus in borrelhapjes, waarvan vooral de grillworst, er zijn wel zes soorten, erg populair is. Qua hapjesschotel is er een standaard en een luxe variant verkrijgbaar. ,,Wij blijven continu experimenteren met nieuwe hapjes, dus de schotels variëren met regelmaat. Het is aan te raden om de hapjes even op te warmen in de oven, want dit komt beslist de smaak ten goede.”

Zuiderzeestraatweg 133
8096 BE Oldebroek
T: 0525 -63 0053

www.slagerijvandeweg.nl