HIP! Kidsstyle

Stoer, hip, lief, stijlvol en sportief

HIP!Kidsstyle wordt gekenmerkt door exclusieve en betaalbare mode voor baby’s en kinderen tot en met maat 176. “Wij stellen onze collectie zo samen dat ieder kind er zijn eigen stijl mee kan creëren”, legt eigenares Fenneke van Boven uit.

“We hebben stoere, mooie en hippe collecties van Cars, Vingino, Quapi, Love Station 22, Flo, Someone, DDD, Sturdy,  Retour en Indian Blue Jeans”. Mede-eigenaar Liane Grootkarzijn: ,,De collectie van Cars hebben we groot ingekocht. Het merk gaat echt met de tijd mee en is heel modern. Ook verkopen we het merk Z8 van babymaatje tot en met maat 134.

Tevens vindt u bij ons leuke zwemkleding.”  Het interieur van HIP!Kidssstyle heeft een robuuste uitstraling dankzij het gebruik van stoere materialen als steigerhout en ijzer. Er is volop ruimte om te passen en snuffelen tussen de vele collecties. Naast kleding is er een ruim assortiment accessoires en leuke cadeautjes. ,,We hebben een leuke collectie tassen, portemonnees en toilettassen van het trendy merk Kunstboer. Tevens kunnen wij bij elke outfit accessoires laten maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.” Iedereen is welkom bij HIP!Kidsstyle,  de kinderkledingwinkel waar kleding kopen voor kids een klein feestje is!

Zuiderzeestraatweg 115
8096 CC Oldebroek
T: 0525 – 63 2559

www.facebook.com