Dickhof Rijwielen

Full-service en eigen werkplaats

Dickhof Rijwielen heeft vestigingen in Oosterwolde, ’t Harde, Wezep en Oldebroek. In alle vestigingen gaan deskundig advies en een uitstekende service hand in hand. De winkel in Oldebroek is een full-service filiaal met eigen werkplaats. ,,Wij verkopen stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen en hebben ook een ruim aanbod aan tweedehands fietsen”, aldus Arvid Glastra. ,,Fietsen zijn er van de merken Batavus, Sparta, Rih, Cortina en Loekie.

In elektrische fietsen is er veel keus en zijn er allerhande mogelijkheden op het gebied van instap, snelheid, type accu en motor. Wij inventariseren uw wensen en adviseren u graag omtrent de diverse modellen. Uiteraard kan er altijd een proefrit gemaakt worden.” Naast fietsen bestaat het assortiment van Dickhof Rijwielen ook uit fiets- en regenkleding, accessoires (tassen en sloten), onderdelen (banden, zadels, verlichting en dergelijke), klompen, laarzen en werkschoenen.

In de werkplaats kan iedereen terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken en modellen fietsen. Openingstijden: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur (gesloten van 12.30 tot 13.00 uur) en zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Zuiderzeestraatweg 177 1
8096 BH Oldebroek
T: 0525 – 63 3479

www.dickhofrijwielen.nl