Bakkerij Jonker

Met fijn terras en kinderspeelplaats

Bakkerij Jonker in Oldebroek biedt wandelaars, fietsers en andere voorbijgangers een prachtig terras met heerlijke loungesets en leuke zitjes goed voor een welverdiende stop. Naast het terras is een aparte kinderspeelplaats met minitrampoline, speelhuisje, glijbaan en allerlei ander speelgoed.

“Geniet bij ons van diverse koffiesoorten als cappuccino, espresso en latte macchiato bereid van vers gemalen bonen,” nodigt eigenaar Hendri Jonker uit. “Voor de theeliefhebbers hebben we een leuk theeconcept met keus uit zes hele pure theesoorten. De thee wordt op een mooie manier geserveerd en kan desgewenst uitgebreid worden met een bonbon-etagПre. Verder is er een uitgebreid aanbod aan vers belegde broodjes en uiteraard is er volop keus in gebak.” Ook voor een lekker soft ijsje is Bakkerij Jonker de ideale plek om even te pauzeren.

Bij minder mooi weer of in de winter kan ‘een terrasje gepakt worden’ in de overdekte, verwarmde serre aan de zijkant van de winkel. Bakkerij Jonker is een echt familiebedrijf waarvan de zesde generatie inmiddels de scepter zwaait in de bakkerij. De liefde en passie voor het vak wordt teruggevonden in de kwaliteit en uitstekende smaak van alle producten, die op ambachtelijke wijze bereid worden naar eigen recept.

Zuiderzeestraatweg 357
8096 BN  Oldebroek
T: 0525 – 63 1311

www.bakker-jonker.nl

www.facebook.com