Boni Supermarkt

Boni: altijd goedkoop

Boni is een Nederlandse supermarktketen die in 1972 is opgericht. Het servicekantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Nijkerk. De organisatie heeft 44 vestigingen met als jongste vestiging Heerde. ,,Onze missie is te streven naar lokale marktdominantie door het aanbieden van een compleet levensmiddelenassortiment tegen lage prijzen waarbij de kwaliteit van het vers extra nadruk krijgt,” legt bedrijfsleider Henk Engeltjes uit. ,,Wij zijn sinds 2017 gevestigd in het centrum van Oldebroek en zijn ingericht volgens de nieuwste formule-elementen van onze organisatie. Dat wil zeggen een ruim opgezette winkel met volop gratis parkeergelegenheid.

Klantvriendelijkheid staat bij ons op nummer één. We zijn de goedkoopste supermarkt van Oldebroek.” Naast een zeer breed assortiment levensmiddelen heeft Boni Supermarkt diverse versafdelingen als groente/fruit, brood/banket en vlees. Ook is er een wijn- en een bloemen- en plantenafdeling.,,

Lokaal willen we niet alleen de beste zijn, we willen ook ons steentje bijdragen aan de dorpsgemeenschap. Dit doen we graag door middel van actieve sponsoring van onder meer sportclubs, verenigingen en kerken. We vinden het belangrijk om niet alleen midden in de samenleving te staan, maar ook om er deel van uit te maken.”

Zuiderzeestraatweg 126
8096 CD Oldebroek
T: 0525 – 76 9027

www.facebook.com